מתכון לבלינצ'ס

10 אוגוסט, 2017 / by superUser

המתכון המלא לבלינצ'ס המפורסם של קפה בית הבד

כן כן, תרשמו מהר לפני שנתחרט ….בלינצ'ס בקפה בית הבד

הנה הוא לפניכם, המתכון המלא לקינוח בלינצ'ס חם במילוי בננה ושוקלד נוטלה,

ללא ספק, אחד הקינוחים האהובים עלינו, כולל טיפים מיוחדים מהשף שלנו:

מתחילים!

בלילה (ל 10 בלינצ'סים)

מה צריך להכין?

180 מ"ל חלב

60 גרם שמנת מתוקה

25 גרם חמאה

חצי כף סוכר לבן

קורט מלח

ביצה אחת

75 גרם קמח הלבן

חצי כפית אבקת אפיה

איך מכינים?

לחמם ממש מעט בסיר קטן את החלב, שמנת, מלח, סוכר וחמאה. כמה מעט? עד שהחמאה נמסה ולהוריד מהאש.

להוסיף לסיר ביצה, קמח ואבקת אפיה

לטחון למרקם אחיד עם מערבל ידני

לחמם היטב במחבת טפלון

בעזרת מצקת קטנה, יש ליצוק בכל פעם מעט בלילה עד לכיסוי דק של שטח פני המחבת

כשהבלילה מתייצבת במחבת יש להפוך ל 3 שניות בדיוק ולהוריד מהמחבת לצלחת

טיפ השף – לעבוד על חום מחבת גבוה כל הזמן, אין צורך למרוח חמאה, חשוב לדעת שיכול להיות כי הבלינצ'ס הראשון קצת ידבק למחבת, לא נורא הוא למעשה החלוץ שמכין את הקרקע לכל השאר.

מילוי מתוק 

מה צריך להכין?

בננה אחת

ממרח אגוזי לוז ( נוטלה )

קוקוס מגורד יבש

שקית אבקת סוכר

איך מכינים?

ראשית יש לפרוש את הבלינצ'ס עם החלק הכהה כלפי מטה

במרכז הבלינצ'ס יש להניח כפית אחת של נוטלה (טיפ השף! לא למרוח את הנוטלה)

על הנוטלה יש לפרוס 2 פרוסות דקיקות של בננה

ועליהם לפזר מעט קוקוס מגורד יבש

אופן קיפול הבלינצ'ס: יש לקפל שתי צלעות פנימה ולגלגל

יש להכין תבנית ועליה נייר אפיה

יש להניח את כל הבלינצ'סים על נייר האפיה כאשר החלק המקופל כלפי מטה

יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות

יש להכניס את הבלינצ'סים ל 5 דקות

לפני ההגשה יש לפזר מעט אבקת סוכר

שיהיה בהצלחה, נשמח אם תשתפו את התוצאה בעמוד הפייסבוק או האינסטגרם שלנו 🙂

בלינצ'ס עם בננה ונוטלה בבית הבד שרונה

בלינצ'ס עם בננה ונוטלה בבית הבד שרונה